Lean Six Sigma Black Belt LSSIAP

LSSIAP-Lean-Six-Sigma-Black-Belt-Certification

Curs si certificare LSSIAP Lean Six Sigma Black Belt

Descriere Certificare Lean Six Sigma Black Belt  LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

Cursurile urmate de examen de certificare pentru Lean Six Sigma Black Belt acopera o parte dintre domeniile de cunostinta ale cursurilor  Lean Six Sigma Green Belt; dar necesita un nivel superior de calificare si intelegere. Six Sigma Black Belt sunt lideri ai echipelor Lean Six Sigma, responsabili pentru implementarea proiectelor de imbunatatire a proceselor in cadrul companiilor cu scopul de a creste nivelul de satisfactie al clientilor si productivitatea afacerii.

Va oferim un curs interactiv de 5 zile, urmat de examen de certificare, cu scopul de a familiariza participantii cu toate instrumentele necesare pentru a conduce un proiect de imbunatatire.

La finalul cursului si a examenului de certificare  Lean Six Sigma Black Belt, participantii vor putea aplica principiile Lean Six Sigma oricarei situatii de business, vor putea sa ofere training, indrumare si analiza la nivel organizational, dar si consiliere privind alte oportunitati imbunatatire.

Acest curs este ideal pentru acele persoane ce vor sa avanseze in cariera, deoarece instrumentele Lean Six Sigma sunt aplicabile in orice industrie, inclusiv: sanatate, finante, fabricatie sau oricare alt tip de industrie.

Beneficii :

În urma participării la acest program veţi fi în masură să:

  • Înţelegeţi în profunzime tehnicile necesare pentru managementul proiectelor
  • Identificaţi şi sa rezolvaţi problemele de business pentru îmbunătăţirea proceselor
  • Dezvoltaţi capacităţi organizaţionale de îmbunătăţire continuă
  • Îmbunătăţiţi radical întregul flux financiar (order to cash)
  • Să obţineţi costuri mai mici pentru companie

Nivel curs si certificare : Six Sigma Black Belt – avansat

Durata curs: 5 zile training + 4 ore examen certificare internationala

Cine poate participa la curs si examen de certificare Lean Six Sigma Black Belt:  Specialisti care vor conduce proiecte de imbunatatire a proceselor, coach/mentori si coordonatori de echipe de imbunatatire de proces

Examenul de certificare Lean Six Sigma Black Belt consta in 100 de intrebari, multiple choices. Punctajul minim pentru promovarea examenului de certificare lean six sigma black belt este de 70%.

Inscrieri: info@enviso.org