Curs si certificare LSSIAP

source_color_small_400x188

Certificare LSSIAP

Intr-o lume a afacerilor în care competiţia este foarte strânsă, succesul unei companii este determinat în tot mai mare măsură de calitatea profesională şi performanţa propriilor angajaţi. Astfel, dezvoltarea profesională a angajaţilor a devenit un subiect foarte important pentru companiile ce îşi doresc să aibă succes pe piaţă. Utilizându-şi experienţa de a alinia dimensiunile comportamentale relevante cu practici consacrate în zona imbunatatirii proceselor, Enviso propune un parcurs complex  si eficient de formare, adaptat acestor priorităţi de dezvoltare, prin training în următoarele metodologii:

Lean Six Sigma
Lean Management
Business Process Management

Lean si Six Sigma reprezinta doua dintre cele mai valoroase strategii de management. Folosind diferite instrumente, ambele au obiective similare. In timp ce Lean se concentreaza pe viteza cu care un produs sau un serviciu este livrat, prin identificarea si eliminarea pasilor care nu adauga valoare clientilor, Six Sigma are ca obiectiv principal identificarea si eliminarea defectelor prin reducerea variatiei.

Atat Lean cat si Six Sigma sunt strategii importante de management. Ambele conduc la rezultate palpabile.

Lean si Six Sigma se completeaza una pe cealalta, adaugand-si reciproc valoare. Folosind Lean nu este suficient pentru a crea un proces stabil din punct de vedere statistic, iar Six Sigma nu se concentreaza pe reducerea timpului. Insa, utilizate impreuna, acestea construiesc un proces mult mai stabil care ofera rezultate de o calitate crescuta, implicand costuri mult mai mici.

Lean Six Sigma International Association of Professionals  (LSSIAP) este o asociatie profesionala si un organism independent de certificare, dedicat dezvoltarii  și îmbunătățiii standardelor Lean Six Sigma, Lean Management si Business Process Management.

LSSIAP  se angajează în dezvoltarea și consolidarea  carierei profesionale a specialistilor si ofera standarde de certificare si testare pentru urmatoarele categorii de certificare :


Certificare LSSIAP

Certificare Lean Six Sigma :

Certificare Lean Six Sigma Yellow Belt,

Certificare Lean Six Sigma  Green Belt,

Certificare Lean Six Sigma Black Belt.

Certificare Lean Six Sigma Master Black Belt


 Certificare Lean Management

Certificare Lean Fundamentals

Certificare Lean Belt

Certificare Lean Executive


Certificare Business Process Management

Certificare Business Process Management Certified Expert

Certificare BPMN 2.0 Specialist


Enviso este, in acest moment, unica  firma din Romania acreditata de LSSIAP ca partener pentru training si certificare Lean Six Sigma, Lean Management, Business Process Management.

Trainerii nostri sunt acreditati si individual de catre LSSIAP worldwide