Curs si certificare ILSSI

unnamed (1)
ILSSI GB
ILSSI BB
ILSSI MBB

Certificare ILSSI

Lean si Six Sigma reprezinta doua dintre cele mai valoroase strategii de management. Folosind diferite instrumente, ambele au obiective similare. In timp ce Lean se concentreaza pe viteza cu care un produs sau un serviciu este livrat, prin identificarea si eliminarea pasilor care nu adauga valoare clientilor, Six Sigma are ca obiectiv principal identificarea si eliminarea defectelor prin reducerea variatiei.

Atat Lean cat si Six Sigma sunt strategii importante de management. Ambele conduc la rezultate palpabile.

Lean si Six Sigma se completeaza una pe cealalta, adaugand-si reciproc valoare. Folosind Lean nu este suficient pentru a crea un proces stabil din punct de vedere statistic, iar Six Sigma nu se concentreaza pe reducerea timpului. Insa, utilizate impreuna, acestea construiesc un proces mult mai stabil care ofera rezultate de o calitate crescuta, implicand costuri mult mai mici.

International lean Six Sigma Institute cu sediul in Cambridge, UK,  este  un organism independent de certificare, dedicat dezvoltarii  și îmbunătățiii standardelor Lean Six Sigma (https://www.ilssi.org)

ILSSI se angajează în promovarea si aplicarea principiilor Lean Six Sigma dezvoltarea și consolidarea  carierei profesionale a specialistilor si ofera standarde de certificare si testare pentru urmatoarele categorii de certificare Lean Six Sigma :

Lean Six Sigma Yellow Belt,

Lean Six Sigma  Green Belt,

Lean Six Sigma Black Belt,

Lean Six Sigma Master Black Belt.

Trainerii nostri sunt acreditati de catre ILSSI., worldwidde