Lean Six Sigma Green Belt LSSIAP

LSSIAP-Lean-Six-Sigma-Green-Belt-Certification

Descriere Curs si certificare LSSIAP Six Sigma Green Belt

Descriere Certificare Lean Six Sigma Green Belt  LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

Trainingul Lean Six Sigma Green Belt ofera o intelegere mai profunda a instrumentelor si tehnicilor Lean Six Sigma prin detalierea metodologiei DMAIC ( Definire, Masurare, Analiza, Imbunatatire, Control).

Va oferim un curs interactiv de 5 zile cu examen de certificare, pentru a va familiariza cu instrumentele si tehnicile de gestionare si  implementare cu succes a proiectelor Lean Six Sigma in cadrul organizatiei, folosind metodologia DMAIC. Principalul obiectiv al unui Green Belt este acela de a identifica si de a rezolva problemele de business prin imbunatatirea continua a preceselor actuale; reducerea costurilor de operare, cresterea satisfactiei clientilor si reducerea defectelor.

Cursul urmat de certificare pentru Lean Six Sigma Green Belt este ideal pentru oricine doreste sa faca un pas inainte in cariera,  deoarece instrumentele Lean Six Sigma sunt aplicabile in orice industrie, inclusiv: asistenta medicala, finante, vanzari si marketing, design de software, petrol si gaze sau oricare alt tip de industrie.

Beneficii :

În urma participarii la acest program veţi fi în masură să:

  • Cunoaşteţi tehnicile necesare pentru managementul proiectelor de îmbunătăţire aplicand metodologia lean six sigma
  • Creşteţi productivitatea
  • Îmbunătăţiţi radical întregul flux financiar (order to cash);
  • Obţineţi costuri mai mici pentru companie;
  • Obţineţi produse/servicii mai bune
Nivel curs:

Lean Six Sigma Green Belt – intermediar

Durata curs:

5 zile training + 3 ore examen certificare internationala

Cine poate participa la curs si examen de certificare Lean Six Sigma Green Belt:

Persoane individuale, manageri mid level, persoane deja implicate in initiative de imbunatatire din cadrul departamentului propriu.

Examenul de certificare consta in 50 de intrebari, multiple choices. Punctajul minim pentru promovarea examenului a examenului de certificare lean six sigma green belt este de 70%.

Inscrieri: info@enviso.org