Lean Six Sigma Master Black Belt ILSSI

ILSSI MBB

Curs si certificare ILSSI Lean Six Sigma Master Black Belt

Descriere Certificare Lean Six Sigma Master Black Belt  ILSSI –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare. 

Certificarea Master Black Belt este un semn al excelentei in cariera. Un Master Black Belt are abilitatea de a preda, de a oferi training si coaching pentru ceilalti specialisti Lean Six Sigma in metodologiile, instrumentele si aplicarea acestora in cadrul organizatiei.  De asemenea, Master Black Belt ajuta senior management-ul sa identifice calea optima de aplicare a proiectelor de imbunatatire astfel incat sa atinga obiectivele strategice organizatiei. Master Black Belt are bune abilitati interpersonale, dar si indemanarea de a aplica Metodologia Lean Six Sigma in cadrul oricarui proces de business.

Va oferim un curs interactiv de 5 zile cu scopul de a familiariza participantii cu toate instrumentele necesare derularii unui proiect de imbunatatire la cel mai inalt nivel.

Pana la sfarsitul acestui curs, paticipantii vor dobandi abilitatile de a conduce, de a oferi training si coaching celorlalti specialisti Lean Six Sigma, precum si echipei de senior leadership a organizatiei lor.

Nivel curs: Lean Six Sigma Master Black Belt

Durata curs: 5 zile training + 4 ore examen certificare internationala

Cine poate participa: Certificati Six Sigma Black Belt, candidati “high potential” care au demonstrat capacitati de conducere, care au implementat si au obtinut rezultate din proiecte Lean Six Sigma de imbunatatire a proceselor. Un Master Black Belt va conduce proiecte de imbunatatire la nivelul intregii companii, va conduce echipe de Yellow, Green si Black Belt.

Inscrieri: info@enviso.org