Lean Six Sigma Yellow Belt LSSIAP

unnamed (1)

Descriere Certificare Lean Six Sigma Yellow Belt ILSSI –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

Nivelul de certificare lean six sigma yellow belt  se adreseaza in principal celor care fac primii pasi in invatarea si aplicarea instrumentelor Six Sigma. Persoanele care promoveaza un examen de certificare  Lean Six Sigma Yellow Belt sunt o parte foarte importanta a echipei de imbunatatire dde procese, deoarece fiecare organizatie are nevoie de specialisti, care, folosind instrumentele potrivite, pot pune in aplicare solutii de implementare la un nivel de baza al organizatiei.

Specialistii care promoveaza un examen de certificare Lean Six Sigma Yellow Belt  joaca un rol critic in sustinerea proiectelor Lean Six Sigma de nivel superior (Green Belt si Black Belt). Principalele  sarcini ale specialistilor lean six sigma yellow belt sunt colectarea datelor, procesul de mapare, crearea sistemelor de masurare, etc

Certificarea Lean Six Sigma Yellow Belt ofera o perspectiva de ansamblu a tehnicilor, masuratorilor si metodologiilor de imbunatatire Lean Six Sigma.

Va oferim un curs interactiv de 2 zile pentru a va familiariza cu bazele Lean Six Sigma si de asemenea pentru a identifica beneficiile folosirii acestei metodologii in cadrul organizatiei dumneavoastra.

La finalul cursului Lean Six Sigma Yellow Belt, urmat de examen de certificare, veti intelege principiile de baza ale imbunatatirii calitatii, importanta indeplinirii cerintelor clientilor si de asemenea abilitatea de a identifica potentialele solutii.

Beneficii :

În urma participarii la acest program veţi fi în masură să:

Cunoaşteţi tehnicile de selectare a proiectelor de îmbunătăţire

Cunoaşteţi factorii esenţiali ai unei implementări lean six sigma de succes

Utilizaţi instrumentele şi tehnicile de bază lean six sigma de identificare şi rezolvare a problemelor de business

Nivel curs: Lean Six Sigma Yellow Belt – fundamente

Durata curs : 2 zile training + 2 ore examen certificare internationala

Cine poate participa la cursul Lean Six Sigma Yellow Belt urmat de examen de certificare : Top si middle management, dar si membrii echipelor de imbunatatire

Examenul de certificare consta in 50 de intrebari cu raspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%.

Inscrieri: info@enviso.org