VISION, MISSION, VALUES

 

 

VISION:

Enviso will be a major global training and consultancy provider of innovative solutions that challenge the status quo of an increasingly connected world.

MISSION:

Our mission is to anticipate tomorrow’s needs, to drive transformation that brings sustainable development for our customers. We strive to be the best at what we do by shaping the future and unlocking innovation.

VALUES:

Integrity:  We set high standards for behavior and stick to them. We remain dedicated and self- controlled even when challenged.

Respect : for the individual Every individual can make a difference.

Partnership : Alone we can do so little. Together we can do so much.

Anticipation : We are leveraging Industry 4.0, preparing our customers for the future.

Commitment : We are committed to excellence that will enable sustainable development.

Innovation : is change that unlocks new opportunities.

Ethics : We do what is right, not what is easy.

Responsibility : We only make promises we can keep.

enviso home page small

ECHIPA

constantin stan 1Constantin este CEO Enviso și are o experiență de peste 20 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Conduce proiecte de lean management, six sigma și business process management cu impact atât la nivelul proceselor de business, cât și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. În prezent, este membru al Societății Americane de Calitate și reprezentant în România a Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org). Este certificat LSS Master Black Belt, expertiza lui acoperind o gamă largă de industrii și servicii, de la trenuri de mare viteză (TGV) la servicii bancare, de la industria farma la vânzare și distribuție, de la mentenanță la healthcare, de la automotive la IT&C, finalizând proiecte de succes atât în țară, cât și în Franța, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Elveția.

Constantin a certificat MII de lean six sigma green belts sau black belts, în calitate de consultant internațional acreditat IASSC, LSSIAP, ILSSI. El consideră că succesul unei organizații nu poate fi menținut decât printr-un efort continuu de îmbunătățire și e convins că 85 % din erori nu se datorează angajaților, ci proceselor de business care nu au fost optimizate. În plus, consideră că în lumea concurenţială şi globalizată de astăzi, performanţa nu mai este o condiţie de succes, ci una de supravieţuire.

Constantin este inginer și are un masterat în business. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://ch.linkedin.com/in/constantinstan


 

Alexandra NICULAEAlexandra este consultant Enviso din 2010 și are o experiență de peste 12 ani în implementarea metodologiilor de îmbunătățire continuă. Este implicată în proiecte de Lean Management, Six Sigma și Business Process Management cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă, atât în România, cât și în Franța, Norvegia și Elveția. Expertiza sa acoperă domenii precum farma, FMCG, industria prelucrătoare, logistică, servicii financiare, oil & gas, etc. Este certificată Lean Six Sigma Master Black Belt și consultant autorizat al organismului de certificare Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org), precum și reprezentant în România al Adonis Business Process Management din Viena.

Alexandra este de părere că fără să știi ce vor clienții tăi, cum și când, poate fi destul de dificil să atingi rezultatele dorite. Ai nevoie de puțin curaj, o minte deschisă și dorința de a învăța pentru a putea identifica cele mai eficiente și promițătoare oportunități, deoarece metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe perfect adaptate propriei activități.

Alexandra vorbește fluent engleză, franceză și olandeză și consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume mereu în mișcare și puternic concurențială.

Este absolventă a Universității București și cu un master în BPM. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/alexandraniculae


 

Stefan BurchilaŞtefan este consultant Enviso din 2014 și are o experiență de peste 8 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Este implicat în proiecte de lean management, six sigma și Business Process Management, cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. Expertiza sa acoperă domenii precum FMCG, industria prelucrătoare și logistică. Este certificat lean six sigma black belt și manager de proiecte.

Ştefan este pasionat de munca sa și consideră că metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe personalizate, perfect adaptate propriei activități. Ştefan consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume dinamică și puternic concurențială.

Este absolvent a Universității Tehnice de Construcții București și cu studii doctorale în curs de finalizare.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/stefan-burchila-79458156


 

radu apostolRadu are o experienta de 10 ani in consultanta si training, perioada in care a sustinut peste 500 de sesiuni de training, programe care au ajutat la dezvoltarea abilitatilor si competentelor a mai mult de 6000 de angajati, din diverse zone de business.

In toate programele de dezvoltare organizationala la care a participat, Radu s-a implicat in zona de consultanta, pentru definirea nevoilor specifice ale clientului si in construirea unor solutii personalizate, care sa adauge valoare si care sa raspunda necesitatilor acestuia. El considera ca o astfel de abordare maximizeaza beneficiile si contribuie la succesul oricarui proiect de dezvoltare a competentelor.

Experienta anterioara relevanta in vanzari si managementul echipelor de vanzari il fac un partener valoros in conceperea si implementarea unor programe de dezvoltare a echipelor comerciale si a echipelor manageriale.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/radu-apostol-a059b66


 

Ana PredaAna s-a alăturat echipei Enviso în anul 2010.  Având o experiență de peste 10 ani pe piața de training și certificări în domeniul îmbunătățirii continue, Ana dezvoltă și gestionează portofoliul de clienți urmărind în primul rând construirea unei relații bazate pe încredere și performanță între noi și fiecare dintre clienții noștri.  În calitate de Program Development Manager, Ana cunoaște în cele mai mici detalii programele de Lean, Lean Six Sigma și Enviso pe care compania noastră le oferă și poate să răspundă la orice întrebare ca un adevărat profesionist. Este certificata lean six sigma black belt .

În ceea ce o privește, nu există întrebare care să nu își găsească răspuns, problemă care să nu aibă rezolvare sau limite pe care să nu le poată depăși.

Ana vorbeste fluent engleza și franceza și este absolventă a Universității București.

LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/ana-preda-25b562112/


 

Paul RADUT ENVISOPaul  este consultant Eviso din 2020 si are o experienta de peste 10 ani in imbunatatirea proceselor de lucru din cadrul organizatiilor, care include proiecte de implementare a software-ului de tip Core, CRM, ERP, Data warehouse, BPMS si RPA. Pasionat de imbunatatirea proceselor si tehnologie, fiind absolvent al City Univercity of Seattle – Financial Management MBA, si avand certificarile Lean Six Sigma Black Belt si RPA Developer, el este un specialist in pregatirea proceselor pentru transformarea digitala si implementarea proiectelor de acest gen. Experienta sa include industrii precum bancara, telecomunicatii, retail, leasing si insurance.

Paul considera ca pentru o reteta de business de succes, gestionarea si imbunatatirea continua a proceselor trebuie sa faca parte din strategia pe termen mediu si lung a oricarei organizatii.

LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/paulradut/

 


 

 

sorin niculae_opt 2Sorin derulează activități de training și consultanță în managementul sigurantei produselor alimentare  HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), fiind auditor certificat. Are o experiență de peste 10 ani, în sfera îmbunătățirii proceselor. A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, cât și  implementare de sisteme. Avand si responsabilitati de vanzare in cadrul Enviso, Sorin este de parere ca, atunci cand construiesti o relatie bazata pe incredere, vei intalni multe oportunitati, idei si resurse pe care le poti pierde din vedere daca singurul obiectiv este castigul.

LinkedIn Profile: https://www.linkedin.com/in/sorin-niculae-0785a0152/


 

Didier VARLOTDidier derulează activități de training și consultanță în îmbunătățirea proceselor, pentru companii din domeniul bancar, industrial, petrol și gaze, logistică etc. Are o experiență de peste 20 ani în companii multinaționale, la nivel de top management, cât și în sfera îmbunătățirii proceselor.

A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, management deșeuri periculoase și gestionare a situațiilor deosebite (calamități naturale). A finalizat proiecte de succes atât în România, cât și în Franța, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Belgia și Marea Britanie.

Pasionat de informatică, Didier este întotdeauna la curent cu ultimele gadget-uri, în special cele lansate de Apple.

LinkedIn profile:  https://ro.linkedin.com/in/dvarlot


 

Adriana StolnicuAdriana s-a alaturat echipei Enviso din februarie 2019, in calitate de consultant de business si trainer. Are o experiență de peste 4 ani in îmbunătățirea continua a proceselor de business, avand certificarea Black Belt a Lean Sigma International Association of Professionals. A fost implicata in proiecte de Lean Management si Business Process Management, cu impact direct in managementul performantei.

Adriana si-a construit profilul de business, in cea mai mare parte, in companii multinationale, in diverse industrii precum Asigurari/Reasigurari si Banci, IT Software, Telecomunicatii, BPO, Energie, Agricultura, Logistica si Distributie, etc., ceea ce o face sa inteleaga ușor particularitatea fiecărei afaceri si logica proceselor ei de business.

Ea considera ca, intr-o lume care se afla intr-o competitie continua, supraviețuirea si creșterea unui business nu poate fi sustinuta decat prin utilizarea constanta si continua a sinergiei Lean Six Sigma – Inovatie! Potrivit lui Mikel Harry, fondatorul legitim al Six Sigma, “Six Sigma a fost conceput si introdus pentru a genera îmbunătățiri continue. Si asta cere Inovatia!”

Adriana este economist, si are un master in Managementul de Proiect. Vorbește fluent engleza si franceza.

LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/adriana-mihaela-stolnicu-4a70a825/


 

 

ENVISO IN MEDIA

 

Articol Forbes

Enviso aduce primele cursuri și certificări de inovație în România

Enviso, companie de consultață cu experiență pe piața internațioală, în parteneriat cu Innovation Association of Professionals (INNOAP) vor aduce în România cursuri și certificări în managementul inovației.

Cursurile de inovație vor fi introduse prin intermediul Bucharest Innovation Week –  un eveniment B2B ce va livra companiilor un set de instrumente pe care organizațiile, managerii și specialiștii le vor putea folosi pentru a stimula inovația. (Citeste mai mult)

 

Articol Ziarul Financiar

Consultanţii de la Enviso ţintesc afaceri de 750.000 de euro din certificări în inovaţie

Consultanţii de la Enivso, care au adus anul acesta pe piaţa locală cursuri şi certificări în managementul inovaţiei în parteneriat cu Innovation Association of Professionals (INNOAP), asociaţia globală a profesioniştilor în inovaţie. Citeste mai mult 

Emisiune Business Matinal, Canal 33

TESTIMONIALE

Dolf HANNERT

President

Lean Six Sigma International Association of Professionals, USA

John DENNIS

Chairman

International Lean Six Sigma Institute,
Cambridge, UK

Codin CARAGEA

Head of Customer Excellence

Bank MUSCAT,
OMAN

Radu ACHIM

Head of Operational Excellence

OCEANEERING
Stavanger, Norway

Rami ITANI

CEO

Vanguards Consulting, president ABPMP ,
Asia

Florenta NEAGU

Banking expert

Unicredit Services,
Vienna, Austria

Mihai MATEI

General Director

BACHMANN

Hong Kong

I worked with Enviso both in Romania and in Hong Kong.  The trainers were excellent, very professional, knowledgeable, and they created positive learning environments.  My teams enjoyed working with Enviso as well, I received nothing but positive feedback about all the Enviso instructors who worked with us.  

The training and coaching sessions performed by the Enviso consultants were energizing and filled with lots of practical ideas.  Enviso brought substantial and in-depth knowledge and paired it with real in-house case studies, helping us learn from experience while being fully practice-oriented.  Actually, I liked the most the fact that we worked on real processes existing in our company.  I fully recommend Enviso for companies looking to optimize their internal processes, to increase customer satisfaction, and to implement operational excellence.

Selectie clienti Enviso

CLIENTI ENVISO